Akciós termékek
Kezdőlap » Minőségi füstölők
A Bradley füstölőknél nem kell félni, hogy ezek a nemkívánatos események megzavarják a tökéletes füstölt ízt az ételekben, az ilyen módon keletkező füst négyszer tisztább, mint a hagyományos füstölők használata esetén keletkező füst.
A titok a Bradley faforgács-pogácsákban rejlik, amelyek különböző ízvilágot rejtegetnek magukban. A gyártásukhoz fűrészport használnak kemény fafajokból magas nyomáson történő összepréseléssel. A füstölt élelmiszerek íze nagy változatosságot mutat attól függően, hogy milyen típusú fát használunk a füstöléshez.
Égerfa, juharfa : erős és jellegzetes íz, amely különösen alkalmas tenger gyümölcsei, sonka, szalonna füstöléséhez.
Mesquite - cserje : erős ízű, alkalmas marha- és sertéshús, különösen sertéslapocka vagy szegy füstöléséhez.
Almafa, cseresznyefa, diófa, pecandiófa : édesebb és lágyabb ízű füst, ami nagyon alkalmas baromfi vagy vadhús füstöléséhez, de szintén zöldség, gyümölcs és sajt füstöléséhez is.
Tölgyfa : erős és karakteres íz, különösen alkalmas marha-, sertés-, bárány- és vadhús füstöléséhez
1 darab Bradley faforgács-pogácsa kb. 20 percig ég, miközben tiszta ízű fafüstöt ad. A működési költség 1 óra működés alatt így kb. 300 Ft.
A következő ábra hőtartományok szerint foglalja össze a füstölés, BBQ és a grillezés válfajait:
hidegfüstölés | melegfüstölés | barbecue - BBQ | |||
5°C - 25°C | 55°C - 85°C | 110°C - 140°C | |||
<------------ Bradley Smoker füstölők ----------> |
A gyártó által javasolt faforgács-pogácsa felhasználása különböző élelmiszerekhez:
ANTONIO - Ing.Ladislav Deák
Secianky 42
99110 Secianky, Szlovákia
antonio(a)antonio.hu
+36 31 320 5004
tel.: 06 31 320 5004
Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu